I det fynske folks tjeneste

Thorning-Schmidt på sydfynsk charmeoffensiv

Engang var det hende, der arbejdede for ham. Tirsdag var det helt omvendt da kandidaten til formandsposten hos Socialdemokraterne, Helle Thorning Schmidt, besøgte Sydfyn.

-

Se interview med Niels Sindal


Niels Sindal og Helle Thorning Schmidt er enige om retningen for deres parti

Engang var det hende, der arbejdede for ham. Tirsdag var det helt omvendt da kandidaten til formandsposten hos Socialdemokraterne, Helle Thorning-Schmidt, besøgte Sydfyn.

I fem år var Helle Thorning-Schmidt ansat hos Niels Sindal i Europa-parlamentet i Bruxelles. Hun var medarbejder, mens Niels Sindal sad i EU-parlamentet fra 1994-1999, og hendes job hos det fynske EU-medlem blev springbrættet for hendes eget valg til parlamentet i 1999.

- Jeg har inviteret Helle til Fyn, fordi jeg synes det er vigtigt, at medlemmerne får et personligt indtryk af hende. Det er ikke nok at høre om hendes politik på tv, siger folketingsmedlem Niels Sindal.

Niels Sindal benyttede anledningen til erklære sin støtte til Thorning-Schmidts formandskandidatur.

- Jeg støtter Helle, fordi jeg tror hun kan samle partiet i en ny æra. Jeg kender hende som en dygtig medarbejder, og jeg synes, det er flot, at hun går ind i denne kamp nu, siger Niels Sindal.

Besøg på slagteriet


Helle Thorning-Schmidt fortalte om sine visioner på Danish Crown

Helle Thorning-Schmidt besøgte blandt andet Danish Crown slagteriet i Faaborg og fortalte om sine visioner for partiet over for et par hundrede slagteri-arbejdere.

- Det er et ærligt anliggende jeg kommer med og jeg synes de lyttede meget til det jeg sagde. Jeg tror godt det kan lykkes at få nogle overbevist om at de skal støtte mig og senere socialdemokraterne, siger Helle Thorning-Schmidt.

Efter besøget på slagteriet aflagde formandskandidaten besøg på rådhusene i Faaborg og Svendborg.