I det fynske folks tjeneste

Tjek broprisen

Risikoen for at blive snydt af Storebæltsbroens betalingsanlæg er lille; men den er der, så det er klogt at holde øje med hvor meget maskinen opkræver.

-

Risikoen for at blive snydt af Storebæltsbroens betalingsanlæg er lille; men den er der, så det er klogt at holde øje med priserne.


Biler, der holder skævt eller meget tæt på hinanden i betalingsbanen, motorcykler, der holder ved siden af hinanden, og biler med påhæng kan \"snyde\" betalingsanlæggets måleinstrumenter, så de skriver en større regning ud end de skal.


Det gælder i alle baner, uanset om man bruger brobizz, bruger kreditkort eller vælger manuel betjening.


I følge Storebæltsforbindelsen er risikoen dog begrænset. \"Vi får omkring fem henvendelser om dagen fra trafikanter, der har betalt for meget. Set i forhold til, at der passerer 22.000 køretøjer i døgnet, er det en meget lille promille;\" siger chefen for betalingsanlægget i Halsskov, Søren Rasmussen.


Hvis displayet på betalingsmaskinen viser et større beløb, end man skal betale, kan man tilkalde personale for at få det rettet. Er skaden sket, kan man få penge tilbage ved at fremvise kvittering.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.