I det fynske folks tjeneste

Torsten Laen i klemme

Torsten Laen skal være to steder på samme tid.

Nok er Torsten Laen hurtig på en håndboldbane, men ikke så hurtig, at han kan løse dette problem. Det danske landshold og hans spanske klub, Ciudad Real, vil begge have ham på banen på samme tid.

Den tidligere GOG'er Torsten Laen og landsholdskollegaen Jesper Nøddesbo er kommet i klemme, efter at den spanske lige har flyttet en hel spillerunde til en dag, som det internationale håndboldforbund ellers har afsat til landsholdsaktiviteter.

I den uge skal Torsten Laen med landsholdstruppen til træning i Brøndby og spille firelandsturnering i Tjekkiet, samtidig med at han altså også skal spille turneringshåndbold i Spanien.

Laen er oven i købet blevet bedt om at spille for Ciudad Real søndag den 23. marts - samme dag som Danmark i Prag skal spille mod Egypten.

- Det er dybt beklageligt, og fra DHF's side har vi officielt gjort EHF opmærksom på, at spanierne har brudt reglerne og vi henstiller til, at det europæiske forbund sørger for, at vores spillere kan stå til rådighed for landsholdet, sådan som det oprindeligt er tilsigtet, siger DHF's generalsekretær Morten Stig Christensen til dhf.dk.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.