Troels Bech har luksusproblem inden Sønderjyske-kamp

OB's cheftræner skal vælge mellem en håndfuld formstærke midtbanespillere, når OB fredag møder Sønderjyske.

OB's cheftræner, Troels Bech, har fået en del gruble over efter søndagens flotte udesejr over Brøndby i Superligaen.

I fraværet af de to karantæneramte midtbaneprofiler Ari Skulason og Martin Spelmann trådte Jacob Schoop og Azer Busuladzic for alvor i karakter og var begge blandt banens i Brøndby.

Nu er Skulason og Spelmann tilbage, og Troels Bech har dermed flere strenge at spille på inden fredag aftens vigtige hjemmekamp mod Sønderjyske.

- Det er et rigtig dejligt problem at have. Jeg glæder mig over, at vi lige som mange af de hold, vi gerne vil overhale, har udvalg på flere pladser, siger Troels Bech til OB's hjemmeside.

- Sidste uge var det et tema, hvem der skulle stå på mål, fordi vi havde to målmænd med meget gode præstationer bag sig. Og det er nu også tilfældet på flere pladser, og det er godt.

Sejren i Brøndby faldt på et tørt sted for fynboerne, der kunne se nedrykningsstregen nærme sig efter en pointmæssig pauver periode.

- Vi ånder, lever og kæmper for at få de sejre, som er det hele værd. Vi fik en i søndags, og den har vi også ventet lidt for længe på.

- Den begejstring, vi havde til gode, havde hobet sig op, og jeg kan bekræfte, at vi nu har nu trup med stor entusiasme, siger Troels Bech.

OB er på sjettepladsen med 29 point inden fredagens kamp. Sønderjyske har 23 point på sidstepladsen.

Kampen på Tre-For Park fløjtes i gang klokken 18.30.

Oversigt

    Oversigt