To millioner kroner – Du bestemmer


Nu har du muligheden for at bestemme, hvilket syddansk forskningsprojekt, der skal støttes med op mod en million kroner.


De fem sygehuse i Region Syddanmark præsenterer hver et forskningsprojekt, og det er op til alle syddanskerne at stemme via SMS på det forskningsprojekt, der skal have del i en forskningspulje på to millioner kroner.


Vinderen får tildelt en million kroner, mens der er 600.000 kroner og 400.000 kroner til anden- og tredjepladsen.


Vinderen kåres ved et finaleshow på Videnbyen ved SDU i Odense. Showet bliver sendt direkte på TV 2 Fyn og TV SYD onsdag d. 18. maj kl. 19.55.


De fem deltagende sygehuse er Odense Universitetshospital, Sygehus Lillebælt, Sydvestjysk Sygehus, Sygehus Sønderjylland og Psykiatrien i Region Syddanmark.


Det koster almindelig sms-takst at stemme på projekterne

Stem på din favorit


Du kan være med til at bestemme, hvilket af de fem forskningsprojekter fra sygehusene i Region Syddanmark, der skal vinde førstepræmien på en million kroner i dette års udgave af Et Sundere Syddanmark.


Skriv Sund1 og send det til 1414: Træning af patienter med vindueskiggersyndrom fra Sygehus Lillebælt.


Skriv Sund2 og send det til 1414: Diagnose, udredning og genoptræning af patienter med akut svimmelhed fra Sydvestjysk Sygehus.


Skriv Sund3 og send det til 1414: Livskvalitet hos skrøbelige patienter efter intensiv behandling fra Sygehus Sønderjylland.


Skriv Sund4 og send det til 1414: Tranebærprodukter i forbindelse med blærebetændelse fra Odense Universitetshospital.


Skriv Sund5 og send det til 1414: Blodpropper ved anoreksi fra Psykiatrien.