OL testkamp i Faaborg Fritidscenter

Faaborg Fritidscenter kommer den 20. juli til at danne rammen om en af Damelandsholdets Testkampe forud for de Olympiske lege i London.

Hvis du er til damehåndbold - tilmed damelandsholdshåndbold - er det nu, du skal sætte kryds i kalenderen.

Damelandsholdet i håndbold skal nemlig møde Angola den 20. juli i Faaborg Fritisscenter, hvor Faaborg byder på en forsmag på de kommende Olympiske Lege i London.

Damelandsholdet i håndbold gæster byen i sine forberedelser.
Der bliver således rig lejlighed for at komme tæt på de store danske håndboldprofiler, og mon ikke det bliver muligt at få en autograf eller to.

Modstanderen Angola har tidligere voldt Danmark store udfordringer med sin afrikanske spillestil.

- Vi er super glade for, at vi kan være med til at skabe liv i den gamle købstad her i sommerferieperioden med et attraktivt sportstilbud til alle interesserede, herunder turister, siger Henrik Gersdorff fra Faaborg Fritidscenter.

- Og at tilbuddet så også er gratis, finder jeg kun ekstra positivt"

Kampen mod Angola er et led i damelandsholdets forberedelser til OL. Testkampen vil være en af Landstræner Jan Pytlicks sidste muligheder for at få detaljer på plads før afgangen til London.

- Der vil være gratis adgang til kampen, som afvikles kl. 19.00 i Fritidscenteret. Vi håber at mange vil bruge en sommeraften på at give vores hold en positiv hilsen med i bagagen til OL, slutter Henrik Gersdorff.

Truppen mod Angola

Den danske OL trup ser således ud:

Målmænd: Karin Mortensen, FIF, Christina Pedersen, Viborg HK

Fløje: Louise Burgaard, Team Tvis Holstebro, Ann Grete Nørgaard, Team Tvis Holstebro.

Stregspillere: Mette Melgaard, Randers HK, Susan Thorsgaard, FCM Håndbold, Louise Svalastog Spellerberg, FCM Håndbold.

Bagspillere: Christina Krogshede, FIF, Pernille H. Larsen, Viborg HK, Line Jørgensen, FCM Håndbold, Trine Troelsen, FCM Håndbold, Rikke Skov, Viborg HK, Berit Kristensen, Randers HK og Camilla Dalby, Randers HK.

Kampen begynder klokken 19.00, og der er gratis entré.