Alex Rasmussen vandt guldet

[size=3]Par nummer syv med Alex Rasmussen og Franco Marvulli var fuldstændig suveræne, da der onsdag aften blev kørt 6-dages løbet i Ballerup Super Arena.[/size]

Stærkt fra start

Allerede i aftenens første jagt viste de to ryttere, at de både individuelt og sammen var de to stærkeste ryttere i feltet. Efter at de først havde taget en omgang sammen med Michael Mørkøv og Marc Hester, lykkedes det dem kort inden afslutningen af jagten at tage en omgang alene. 

I de efterfølgende spurt-serier, Derny Pace, udskildningsløb samt Gigant spurt, lykkedes det Alex Rasmussen og Franco Marvulli at udbygge sit pointforspring, så de inden den afsluttende jagt ikke kun var en omgang foran deres nærmeste konkurrenter, men de var også det par, som havde indkørt klart flest point.

Styrede løbet

I den afgørende 45 minutter lange jagt lagde par nummer syv endnu engang stærkt ud. Allerede efter ti minutters kørsel angreb Alex Rasmussen endnu engang, og da han skiftede til Franco Marvulli, havde han næsten taget en halv omgang til feltet. Parret kom derefter hurtigt op til feltet, og havde dermed et forspring på hele to omgange ned til Michael Mørkøv og Marc Hester, som lå på andenpladsen.

Resten af jagten lå par nummer syv hele tiden tæt på spidsen af feltet, og styrede med stort overblik jagtens udvikling. På trods af flere forsøg fra de andre par på at tage en omgang, lykkedes det ingen af dem.

Armene i vejret

Jagten blev afsluttet med endnu en Alex Rasmussen magt demonstration, da han tre omgange fra afslutningen angreb, og sikrede sig et kæmpe forspring ned til feltet, så Franco Marvulli stille og roligt kunne køre over stregen med armene i vejret til en yderst velfortjent sejr.