Campingpladser tror på ny fremgang

Traditionen tro er fredag før påske dagen, hvor campingsæsonen for alvor begynder. Og de fynske campingpladser har haft medvind de seneste år og ser optimistisk på den kommende sæson.

2013 var et godt år og de fynske campingpladser havde over 1,1 millioner overnatninger. Men 2014 var med over 1, 2 millioner overnatninger endnu bedre.

- Vi har haft et par gode somre, og det giver afkast nu. Jeg tror at mange bliver hjemme i år efter de gode sommervejr sidste sommer. Danskerne har fundet ud af, at man får nærhed og kan bedst kan være sammen med familien på en campingplads, siger indehaveren af Bøsøre Strand Feriepark, Helle Åkjær.

2703 camping2

Som på de fleste andre campingpladser slog Bøsøre Strand Feriepark mellem Nyborg og Svendborg fredag dørene op for den nye sæson. Og de første gæster var ikke længe om at få sat teltet op.

- Vores børn elsker at campere. Det er befriende og en dejlig måde at slappe af på, siger Therese Nielsen, der sammen med sin mand, var en af de første gæster i dag.

På Bøsøre Strand Feriepark er de i år klar til at tage imod endnu flere gæster. Et nyt bade-lege-land er netop ved at være klar. Men vejret er stadig den store joker, der afgør om 2015 bliver et rekordår.

- Det betyder meget med vejret især for min mand, siger Therese Nielsen.

Oversigt

    Oversigt