I det fynske folks tjeneste

Damgaard sigtet for medvirken til rufferi

Det netværk af bordeller, som Erik Damgaard og Anni Fønsby er sat i forbindelse med, tjente millioner på de prostitueredes arbejde.

Stort presseopbud foran Retten i Odense.

Erhvervsmanden Erik Damgaard er sigtet for medvirken til rufferi. Han har holdt møder med revisor og advokater, har hjulpet med råd om finansieringen af et bordel i København og har været med til at istandsætte bordeller i Odense, Hasselager og Randers. Han har også hjulpet til at med at købe møbler ind.

Det kom frem, da han fredag kort før klokken 13 blev ført ind til grundlovsforhøret ved Retten i Odense.

Også Erik Damgaards kone, Anni Fønsby, er nu ført ind i retten. Hun nægter sig skyldig, men nægter også at udtale sig under grundlovsforhøret. Hun er sigtet for rufferi i forbindelse med et bordel i København med en skønnet omsætning på 3,7 millioner kroner. Desuden er hun sammen med en 37-årig kvinde, der blev fængslet tidligere på dagen, sigtet for medvirken til rufferi i forbindelse med bordeller i en række andre byer.

Politiet har i den forbindelse skønnet, at omsætningen var på mindst 4,3 millioner kroner - et tal der kan vokse sig større i løbet af efterforskningen.

En 37-årig mand blev som den første af de fire fængslet fredag formiddag. Både han og den jævnaldrende kvinde har under retsmøderne oplyst, at de nægter sig skyldig.