I det fynske folks tjeneste

Glem aktier og guld: Sæt dine penge i fynske robotter

Blue Ocean Robotics i Odense har netop udviklet en robot, som ved hjælp af et specielt lys kan dræbe bakterier. Den kan blive en verdenssucces.

02:33

Glem alt om aktier, guld eller boligmarkedet. Det er en god forretning at investere i fynske robotter. Markedet er en nu så godt, at investorerne lige nu står på venteliste for at investere.

Det er en god forretning at investere i fynske robotter. Så god, at du godt kan glemme alt om aktier, guld og investering i boligmarkedet.

Markedet for robotter er nemlig nu så godt, at investorerne står på venteliste for at investere, så hvis du har lagt penge tilside og øremærket dem til investering i fremtiden, så er tiden måske kommet.

Blue Ocean Robotics i Odense har netop udviklet en robot, som ved hjælp af et specielt lys kan dræbe bakterier.

Region Syddanmark har købt den første, der kommer til at køre på OUH til september. Den spås at blive et stort hit globalt og er bare et eksempel på, at der er store penge i at udvikle robotter.

På vej på Børsen

Blue Ocean Robotics ekspanderer i øjeblikket kraftigt og har tirsdag indviet et nyt domicil og femdobler dermed pladsen.

Selskabet er rugemaskine og er med til at starte robotvirksomheder fra spæd idé til robotterne bliver klar til verdensmarkedet. Og det går stærkt.

Lige nu står de og mangler mellem 15 og 80 millioner kroner til nye udviklingsprojekter.  

Vokseværk

Blue Ocean Robotics er vokset på tre år fra få medarbejdere til 18 datterselskaber og op mod 110 ansatte verden over, og investorerne har for alvor fået øjnene op for de fynske robotter.