Karrusel blev en succes

Den tre dage lange studiestartfestival, Karrusel, i Odense sluttede lørdag aften og bliver fra flere sider betegnet som en succes.

Da Finalen på Karrusel var slut lørdag nat, havde i alt 19.000 mennesker deltaget i festlighederne.

Tallet er anslået, da en del af festlighederne fredag aften var åbne arrangementer.

Men arrangørerne er overordentligt tilfredse:

- Alt er gået som forventet, vi nåede det antal gæster, vi havde sigtet efter, der var ingen ballade - bare glade, feststemte mennesker. Det er dejligt, siger kommunikationschef for Karrusel, Søren Sommerglæde.

Hvis ellers den økonomiske støtte fortsætter, og Odense Kommune og politiet godkender det, er arrangørerne klar til at gentage succes?en i 2015.

Ros fra politiet

Fyns Politi har stort set ikke mærket til at festerne var i byen.

- Der har været mange glade mennesker, men de var ikke ude på ballade og der har ikke været en eneste voldsom episode, siger vagtchef Thomas Bentsen.

Han tilføjer, at selvom 19.000 mennesker har været til fest over de tre dage, har politiet ikke haft mere at se til end i en normal weekend.

Der er kommet enkelte klager over støj lørdag aften.

- Men det er hvad man må forvente, når sådan noget afholdes i en storby, siger Thomas Bentsen.

Ifølge kommunikationschef Søren Sommerglæde har Karrusel ikke modtaget klager:

- Vi har fået færre end 10 forespørgsler, hvor folk har spurgt til, hvor larmen kom fra og hvor længe, de skulle beholde ørepropperne på.

Tre dages fest

Festen foregik torsdag ved Albanigadebroen og Eventyrhaven med omkring 5000 gæster.

Fredag flyttede den ud i området omkring Brandts og Pantheonsgade, hvor der var åben fest flere steder i byen med anslået 10.000 gæster.

Omkring 4000 deltog lørdag aften i finalefesten i den gamle Vesterport-bygning, der tidligere har huset Cinemaxx-biografen og på Slagterigrunden overfor.

Se festdeltageres kommentarer på TV 2/FYNs Facebook-side

Oversigt

    Oversigt