I det fynske folks tjeneste

Kolleger vælger Eriksen til årets hold i Premier League

Kollegerne i Englands bedste fodboldrække har stemt Tottenham-fynboen Christian Eriksen ind på årets hold.

Den fynske landsholdsstjerne Christian Eriksen er valgt til årets hold i Premier League. Foto: Glyn Kirk / Ritzau Scanpix

Den fynske landsholdsstjerne Christian Eriksen er valgt til årets hold i Premier League.

Fagforeningen The Professional Footballers Association (PFA) har onsdag offentliggjort de 11 spillere, der er stemt ind på årets hold af deres kolleger i engelsk fodbold.

Den 26-årige Tottenham-dansker har fået en plads på midtbanen sammen med Manchester City-spillerne Kevin De Bruyne og David Silva.

Eriksen er i gang med en forrygende sæson for Tottenham, hvor han ofte har været en af de fremtrædende profiler. Det er samtidig blevet til ti scoringer for danskeren.

Læs også Christian Eriksen: VM er det største udstillingsvindue

Christian Eriksen har fået selskab af to holdkammerater på årets hold. Angriberen Harry Kane og forsvareren Jan Vertonghen er også stemt ind på holdet.

Det er spillere fra Manchester City, der i weekenden sikrede sig det engelske mesterskab, der dominerer årets hold. Ud over De Bruyne og Silva er Sergio Agüero, Kyle Walker og Nicolás Otamendi blandt de 11.

Målet vogtes af Manchester Uniteds David De Gea. Chelseas Marcos Alonso har også fået en plads, og det samme har ligatopscoreren Mohamed Salah fra Liverpool.

Læs også Eriksen topper liste over verdens bedste