I det fynske folks tjeneste

Brand i staldbygning på produktionsskole

Søndag aften udbrød der brand på produktionsskole i Odense. Flere mindre dyr er omkommet under branden.

00:29

Klokken 21.38 modtog Fyns Politi en melding om brand på produktionsskolen Elsesminde på Sanderumvej 113 i det sydvestlige Odense. Video: Local Eyes

Klokken 21.38 søndag aften modtog Fyns Politi en melding om brand på produktionsskolen Elsesminde på Sanderumvej 113 i det sydvestlige Odense.

Branden var opstået i en staldbygning, som huser skolens eksotiske dyr, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen. 

Produktionsskolen Elsesminde har en dyrepasserlinje med et stort dyrehold, lige fra produktionsdyr til mere eksotiske zoologiske dyr.

- Det lykkedes at redde de større dyr ud af den brændende stald, men et antal mindre gnavere omkom i branden, fortæller Ehm Christensen. 

Klokken 02.21 natten til mandag lød alarmen igen. Nu brændte det igen i bygningerne ved produktionsskolen, og brandfolkene måtte på arbejde igen.

Læs også Voldsomme flammer var meter fra at brænde knastør skov af

- Vi kender ikke brandårsagen, hverken til den første brand eller til den, der opstod senere på natten. Det skal vi nu have teknikere til at undersøge, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Ehm Christensen. 

Ifølge skolens hjemmeside er der omkring 100 dyrearter fordelt på cirka 350 dyr. Skolen har tre dyrepasserlærlinge med speciale i zoologiske dyr. På dyrepasser-linjen går der 22 elever som undervises i daglig pasning og pleje af vores dyr.

01:38 Luk video