Kokainpose fundet i en af hjemmeplejens biler

En mail sendt fredag morgen til medarbejdere i hjemmeplejen i Odense fortæller, at der er fundet kokain i en af hjemmeplejens biler. Sagen er meldt til politiet.

"Kære alle. Vi har desværre en rigtig grim sag kørende."

Sådan lyder indledningen på en mail, der fredag morgen klokken 8.52 er sendt ud til en lang række medarbejdere i hjemmeplejen i Odense Kommune. 

TV 2 Fyn er i besiddelse af mailen, der er sendt fra en rehabiliteringsleder, og som beskriver, at der er fundet en pose med kokain i en af bilerne på Møllemarksvej. Det er her, kommunens natgruppes biler holder parkeret, når de ikke kører rundt og servicerer nogle af kommunens svageste borgere. 

Hvornår posen er fundet, fremgår ikke.

"Det er selvfølgelig meldt til politiet, og sagen tages meget alvorligt," står der i mailen. Den bekræfter dog samtidig, at der ingen mistænkte er, eftersom ingen ved, hvor længe posen med kokain har ligget i den pågældende bil. 

Over for TV 2 Fyn bekræfter Fyns Politi, at der er sket en anmeldelse af sagen, men har ikke yderligere kommentarer. 

Læs mailen til medarbejderne her

"Kør ordentligt"

I mailen bliver medarbejderne advaret om, at de i den kommende tid vil kunne forvente, at der bliver holdt ekstra øje med bilerne.

"I vil opleve, at der holdes øje med kommunens biler, og I vil også opleve at blive stoppet. Så kør ordentligt og følg færdels- og parkeringsreglerne, så vi ikke kommer til at stå i nogen dumme situationer."

"Så pas på jer selv derude," slutter mailen. 

TV 2 Fyn ville gerne have interviewet ældre- og handicaprådmand Brian Dybro (SF) om sagen, men han har ikke ønsket at stille op til interview. I et skriftligt svar skriver Brian Dybro:

- Forvaltningen har anmeldt sagen, og politiet er i gang med at efterforske den. Derfor kender jeg heller ikke sagens detaljer, da de er ved at blive afdækket. Men uanset hvad er det selvfølgelig en helt uacceptabel og grotesk situation, som jeg tager skarpt afstand fra. Desuden kan jeg sige, at forvaltningen tager sagen meget alvorligt og er i tæt samarbejde med politiet om at komme til bunds i sagen,.

Oversigt

    Oversigt