I det fynske folks tjeneste

OB henter landsholdsspiller i svensk fodbold

OB får til nytår tilgang af islændingen Ari Skulason, som har kontraktudløb hos Sundsvall.

OB får til nytår tilgang af islændingen Ari Skulason, som har kontraktudløb hos Sundsvall.

Fodboldklubben OB får islandsk tilgang i form af Ari Skulason.

Den 26-årige forsvarsspiller skifter den 1. januar næste år til den fynske fodboldklub på en treårig kontrakt. OB vil dog gerne have ham allerede nu.

- Vi har holdt øje med Ari Skúlason i længere tid, og det er positivt, at vi er blevet enige om en lang aftale. Hvis det er muligt, vil vi gerne hente Ari Skúlason til Odense allerede i dette vindue, men det afhænger af flere parter, siger sportsdirektør Jesper Hansen til OB's hjemmeside.

Den islandske landsholdsspiller har kontraktudløb hos svenske Sundsvall til nytår.

Ari Skulason spillede som ungdomsspiller hos Heerenveen i Holland, og senere har han spillet for islandske Valur samt Häcken og Sundsvall i Sverige.

- Han er tiltænkt en rolle som venstreback, hvilket også er den position, som han spiller på det islandske landshold. Men har han den fordel, at han kan spille flere pladser, og i Sundsvall har han mest spillet på den centrale midtbane, siger Jesper Hansen.

Ari Skulason beskriver sig selv som en rigtig fightertype.

- Man skal forvente at se en mand, der løber og fighter helt vanvittigt. Jeg vil beskrive mig selv som en spiller, der er meget energisk, og som har et godt venstreben. Og så er jeg lidt af en fodboldfanatiker, der kender en del til dansk fodbold.

- Jeg ved, at OB er en god klub med en stolt historie, og en klub der har haft noget modgang i de seneste sæsoner, som jeg gerne vil være med til at hjælpe holdet ud af, siger han.