Stor politiaktion i villakvarter: - Vi efterforsker et mistænkeligt forhold

Fyns Politi har siden formiddagen været massivt tilstede i et boligkvarter i Sanderum.

OPDATERING
Clock28. jul 2021, kl. 09:46
Fyns Politi oplyser, at de stadig efterforsker sagen på Travbanevej i Odense. De afventer svar på nogle tenkiske spor, men siger, at sagen stadig er under mistænkelige forhold.

En ellers fredelig villavej blev over formiddagen forvandlet til noget, der mindede om et gerningssted. Det var på Travbanevej i Odense, at historien udspillede sig.

- Vi kan bekræfte, at vi er derude, mere kan jeg ikke sige, siger vagtchefen Henrik Strauss fra Fyns Politi.

Og mere ved vi ikke i skrivende stund. TV 2 Fyn var på villavejen, som var afspærret og fyldt med politibiler og kriminalteknikere, men ingen oplysninger kom ud af besøget på adressen.

- Jeg har talt med nogle naboer, og de kan fortælle, at politiet har været massivt tilstede, fortæller TV 2 Fyns journalist Anne-Luise Skov, der var på adressen.

Mand blev spottet i ambulance

Selvom at Fyns Politi ikke kunne fortælle, hvad grunden til den store aktion var, så ville nogle af naboerne på vejen gerne fortælle, hvad de havde set.

- De så, at en mand blev afhentet i en ambulance. De kunne se, at han var ved bevidsthed, da han blev hentet, fortæller journalist Anne-Luise Skov, som snakkede med naboerne på vejen.

TV 2 Fyn følger sagen løbende.