I det fynske folks tjeneste

Politivogn påkørt: Fire biler involveret i ulykke

Svendborgmotorvejen er lukket efter dobbeltuheld, hvor politiets egen vogn er involveret.

En politivogn er onsdag aften påkørt under oprydningsarbejde på Svendborgmotorvejen. Foto: Jeppe Vestergaard Jensen / Arkivfoto

Opdatering: Oprydningsarbejdet er afsluttet, og trafikken kører igen på Svendborgmotorvejen. Kvinden, der tidligere blev kørt til Odense Universitetshospital efter sammenstød med politiets vogn, slipper uden skader.

Klokken 19.05 onsdag aften fik Fyns Politi en anmeldelse om et sammenstød på Svendborgmotorvejen nær Kværndrup.

En patruljevogn blev hurtigt sendt afsted til stedet, men efter ankomsten udviklede ulykken sig yderligere. Mens politiets vogn holdt parkeret med udrykningsblink for at spærre vejen, kørte en ny bilist nemlig direkte ind i patruljevognen.

Bilisten, der påkørte politiets vogn, er lige nu ved at blive skåret fri af sit køretøj.

Forventes genåbnet klokken 20.15

Ifølge vagtchef ved Fyns Politi Steen Nyland er omfanget af ulykken stadig ikke opgjort.

- Vores folk arbejder stadig på stedet, og vi har ikke det samlede overblik lige nu. Vi ved, at vores egne folk ikke er kommet til skade, og at kvinden, der påkørte vores patruljevogn, er ved bevidsthed, fortæller han til TV 2/Fyn.

Vejdirektoratet anbefaler i et tweet bilister at benytte afkørsel 15 ved Kirkeby og anslår, at Svendborgmotorvejen vil være genåbnet omkring klokken 20.15.

Ifølge Fyns Politi er det for tidligt at udtale sig om, hvorvidt påkørslen af politibilen får retslige konsekvenser for bilisten.

Læs også Kvinde fik stjålet taske og gik selv på jagt efter gerningsmanden