I det fynske folks tjeneste

Ærø har ansat job- og voksenchef

Ærø Kommune har fastansat Marianne Vitus som job- og voksenchef.

Efter en periode på tre måneder som Ærø Kommunes job- og voksenchef på vikarbasis er Marianne Vitus pr. 1. marts blevet fastansat i stillingen. Hun efterfulgte Henriette Skouenborg, der havde opsagt stillingen. Det skriver danskekommuner.dk.

Marianne Vitus, 47 år, har en HD i organisation fra Syddansk Universitet 1993 og en master i offentlig ledelse fra samme universitet 2015. 

Hun indledte sin karriere som konsulent i et rådgivende ingeniørfirma, som var igennem flere fusioner (til slut en del af PwC). I 2000 blev hun produktchef i Oracle Denmark og blev i 2004 seniorkonsulent i it-firmaet SAS Institute.

I 2006-12 var hun selvstændig samtaleterapeut med firmaet Vitus Cura, som 2008-10 fungerede ved siden af faste ansættelser som regionschef for Sydfyn og øerne i konsulentfirmaet Ramsdal og i 2010-13 som leder af Langeland Kommunes jobværksted (aktivering).

I marts 2013 blev hun afdelingschef (voksne over 30 år) i Jobcenter Slagelse, og ved det seneste årsskifte blev hun job- og voksenchef (beskæftigelse, handicap og psykiatri) i Ærø Kommune, de første tre måneder som vikar.