Alex Rasmussen blev Årets Sportsnavn

Det blev cykelrytteren Alex Rasmussen fra Team Odense Energi, der mandag aften løb med titlen som Årets Sportsnavn på Fyn, da TV 2/FYN og Fyens Stiftstidende kårede årets fornemmeste sportspræstationer.

Superpræstation

Han fik prisen efter et fornemt år, der blandt andet bød på både VM-guld, World Cup-sejr og EM-guld for U-23 i disciplinen scratch.

Den 21-årige fynbo fik også U-23 guld i parløb sammen med Michael Mørkøv fra Team GLS - og så snuppede Alex Rasmussen også lige fem danske banemesterskaber i parløb, 4 kilometer individuel, pointløb, 1000 meter på tid og endelig i holdløb.

Altså en superpræstation af den fynske cykelrytter, som udløste hæderen som Årets Sportsnavn. Alex Rasmussen blev kåret som Årets Fund i 2001 - og nu har han altså bevist, at det var fuldt fortjent.

Årets Fund er fodboldspiller

Jens D. Kristiansen er kåret til Årets Fund
Jens D. Kristiansen er kåret til Årets Fund

Årets Fund denne gang blev den 17-årige fodboldspiller Jens D. Kristiansen. Han er på kontrakt i OB, men er i øjeblikket lejet ud til den tyske fodboldklub Werder Bremen med mulighed for forlængelse.

Aftenen bød også på kåring af Årets Hæderspris. Den gik til Poul Syberg fra GOG, der er manden, der har ført håndboldklubben GOG fra en lille landsbyklub - til den storklub den er i dag.

Tre formænd får pris for ide

Årets Initiativpris gik til initiativtagerne bag ideen om at overdække Odense Cyklebane. Det er Claus Rasmussen, formand for Cykling Odense, formand Bente Bassett fra OB-Tennis og Troels Troelsen, der er formand for Odense Atletik/OGF.

Vindere i konkurrencen

Oversigt

    Oversigt