I det fynske folks tjeneste

Alex Rasmussen blev Årets Sportsnavn

Det blev cykelrytteren Alex Rasmussen fra Team Odense Energi, der mandag aften løb med titlen som Årets Sportsnavn på Fyn, da TV 2/FYN og Fyens Stiftstidende kårede årets fornemmeste sportspræstationer.

Alex Rasmussen er kåret til Årets Sportsnavn

Superpræstation

Han fik prisen efter et fornemt år, der blandt andet bød på både VM-guld, World Cup-sejr og EM-guld for U-23 i disciplinen scratch.

Den 21-årige fynbo fik også U-23 guld i parløb sammen med Michael Mørkøv fra Team GLS - og så snuppede Alex Rasmussen også lige fem danske banemesterskaber i parløb, 4 kilometer individuel, pointløb, 1000 meter på tid og endelig i holdløb.

Altså en superpræstation af den fynske cykelrytter, som udløste hæderen som Årets Sportsnavn. Alex Rasmussen blev kåret som Årets Fund i 2001 - og nu har han altså bevist, at det var fuldt fortjent.

Årets Fund er fodboldspiller

Jens D. Kristiansen er kåret til Årets Fund

Årets Fund denne gang blev den 17-årige fodboldspiller Jens D. Kristiansen. Han er på kontrakt i OB, men er i øjeblikket lejet ud til den tyske fodboldklub Werder Bremen med mulighed for forlængelse.

Aftenen bød også på kåring af Årets Hæderspris. Den gik til Poul Syberg fra GOG, der er manden, der har ført håndboldklubben GOG fra en lille landsbyklub - til den storklub den er i dag.

Tre formænd får pris for ide

Årets Initiativpris gik til initiativtagerne bag ideen om at overdække Odense Cyklebane. Det er Claus Rasmussen, formand for Cykling Odense, formand Bente Bassett fra OB-Tennis og Troels Troelsen, der er formand for Odense Atletik/OGF.

Vindere i konkurrencen

TV 2/FYN og Fyens Stiftstidende udskrev en konkurrence i forbindelse med Årets Sportsnavn 2005. Der var tre rejsegavekort på højkant - og nu er vinderne udtrukket.

Vinder af gavekort på 15.000 kroner til My Travel blev:

Mie Hansen
Olaf Ryes Gade 7, 1. th
5000 Odense C

De to vindere af gavekort på 5000 kroner til Gislev Rejser blev:

Susanne Hansen
Margrethevang 28 B
5600 Faaborg

Vibeke Olsen
Frisengårdsvej 17 F
5800 Nyborg