Arrangører jubler over tilstrømning

Både fynboer og turister har taget rigtigt godt i mod H.C. Andersen Festivals. Arrangørerne er særdeles tilfredse og giver nu igen med endnu en ekstra forestilling af 3D-lysshowet.

Der var trængsel på Flakhaven fredag aften, da omkring 5-6000 mennesker var samlet for at se 3D-lyshowet på Rådhuset fra gruppen "We Create Magic". Næsten lige så mange så forestillingen en time efter, og sammenlagt over hele ugen har lysshowet været én af de mest besøgte og markante events under H.C. Andersen Festivals.

- Gruppen er meget rørt og glade over den kollosale interesse for deres show. Derfor har de tilbudt at lave endnu en ekstra forestilling søndag klokken 22.30 lige efter Opera på Slottet, siger festivaldirektør Peter Bøgholm.

Men arrangørerne glæder sig ikke bare over, at de store gratis arrangementer har været et tilløbsstykke.

- Det er bredden i interessen der er kommet bag på os. Der har også været mange mennesker til nichearrangementer som fx papirklip, siger Peter Bøgholm.

I følge Peter Bøgholm er det for tidligt at sige om festivalen kan måles i kroner og ører for Odense.

- Der går noget tid før vi får gjort det op. Men handelslivet melder tilbage om mange flere mennesker i butikkerne, og restaurations- og hotelbranchen har helt sikkert kunne mærke livet i byen, siger festivalchefen.

Allerede nu er det sikkert, at H.C. Andersen Festivals kører videre mindst to år endnu.

Oversigt

    Oversigt