I det fynske folks tjeneste

Bashkim træner med igen

Efter et halvt års pause kan Bashkim Kadrii nu igen træne med i Ådalen.

Bashkim fik i kampen 4. august sidste år mod Viborg en korsbåndsskade. Siden er han blevet opereret i knæet og har været gennem skånsom genoptræning. Tirsdag var han for første gang i over et halvt år tilbage på træningsbanen.

- Det har taget så lang tid, at jeg har glædet mig helt sindssygt, og det var godt at komme ud og røre lidt ved bolden. Knæet føltes fint, og det var dejligt at komme ud og spille lidt, siger Bashkim Kadrii, der trænede sammen med fysioterapeut Jens Nielsen, til OBs hjemmeside.

Om den markante spiller også når at blive klar til årets første superligakamp mod topholdet FC Midtjylland 22. februar på Odense Stadion er endnu uvist.

- Jeg tager det lidt stille og roligt nu, selvom det er svært, når man har ventet så længe på det. Men jeg glæder mig rigtig meget til at komme ind i træningen med de andre, og selvfølgelig også til at komme i kamp. Planen er, at jeg træner på banen hver anden dag og styrketræner hver anden dag. Og så må vi se, hvordan det går, siger Bashkim.