Bedre muligheder for elbilister på Fyn

Selvom elbiler ikke længere er fritaget for afgifter, så udbygger elbiloperatør CLEVER nu med nye ladere til elbiler på Fyn.

CLEVER sætter to nye hurtiglade-standere op i Nyborg og dermed er antallet af ladere på Fyn oppe på 11.

- Med placeringen på Vesterhavnen i Nyborg bliver vores ladenetværk på Fyn endnu bedre, og Nyborg bliver rigtig godt dækket ind med hurtigopladning til elbiler. Byen er nu en af de byer på Østfyn, der er allerbedst dækket ind med hurtigopladning til elbiler. Det betyder, at Nyborg fremover sandsynligvis vil være et vigtigt stop på rejsen for elbilister, der krydser Fyn, fortæller CLEVERs direktør Casper Kirketerp-Møller.

1. januar startede den gradvise indpasning af afgifter på elbiler og i løbet af fem år vil elbiler ikke længere være fritaget for afgifter. Det skræmmer dog ikke CLEVER fra at udbygge nettet af ladere.

 

Se hele interview med Casper Kirketerp-Møller fra CLEVER

 

- Afgifterne rammer først og fremmest de store elbiler og i mindre grad små elbiler. Og på længere sigt tror vi fortsat på at elbiler er fremtiden, siger kommunikationskonsulent Vibeke Agerdal Kristiansen fra CLEVER.

De nye ladere tilbyder bilisterne hurtigopladning med 22 kW til alle moderne elbiler, og de kan lade fire elbiler op ad gangen, da der er to ladeudtag i hver stander.

- Lokale elbilister kan trygt tage en tur ind til byen uden at bekymre sig om at kunne komme til at lade op, da byen er super godt dækket ind nu. Det gør hverdagen let for de grønne elbilister, at deres hjemby har en god infrastruktur af hurtiglade-standere, siger Casper Kirketerp-Møller.

Oversigt

    Oversigt