Crawley: I dag var jeg på arbejde for børnene

Det var med en klump i halsen, at rådkvinde Susanne Crawley stemte ja til at konkurrenceudsætte rengøringen i Odense Kommune. Men det er for børnenes skyld.

Omkring 75 rengøringsassistenter var mødt op på Flakhaven for at vise deres vrede over at de borgerlige partier sammen med De Radikale vil "konkurrenceudsætte" deres arbejdsopgaver. 

En af dem, der stemte ja til forslaget var De Radikales Susanne Crawley., der nåede at tale med rengøringspersonalet inden mødet. Og det var med en klump i halsen, at hun alligevel valgte at stemme for.

- Min opgave er at være rådkvinde for børn og unge i Odense. I dag har jeg stemt af 40.000 grunde - nemlig svarende til det antal børn, der bor i Odense. Og det er ingen hemmelighed, at det er hårdt presset på børn- og ungeområdet. Og her var en mulighed for at gøre det lidt lettere at være barn i Odense.

 

 

 

I følge flertallet og et oplæg fra By- og Kulturforvaltningen, kan Odense Kommune nemlig spare fire millioner kroner på at udbyde opgaven i licitation. De penge skal i stedet bruges til fx bøger.

Nu er beslutningen dog udskudt indtil rengøringspersonalet er blevet officielt hørt.

Men Susanne Crawley tror ikke hun skifter mening.

- Man kan altid blive klogere, men jeg tror det ikke. I dag har jeg været på arbejde for børnene.

 

Oversigt

    Oversigt