Dizzy Mizz Lizzy: Det er spændende at møde en ny festival

Danske Dizzy Mizz Lizzy skal spille for første gang på Tinderbox, og de ser frem til at møde tinderbox-gæsterne fra Blå Scene.

De tre skolekammerater Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis dannede rockgruppen Dizzy Mizz Lizzy i 1988, og nu skal de for førse gang spille på Tinderbox:

-Tinderbox er en af de store, og vi har ikke været her før, siger Tim Christensen.

Vi er gået all-in med med den første nye plade i mange år og på turné med de nye sange, og det giver selvfølgelig et drive og et nyt liv til det her band, forklarer Tim Christensen.

-Det er fedt at komme ud blandt folk, spille de her steder og møde et nyt publikum og en ny festival, tilføjer Søren Friis. 

Det danske rockband Dizzy Mizz Lizzy skal stå på Blå Scene og optræde foran tinderbox-publikummet fredag klokken 23.05. 

Dizzy Mizz Lizzy gik fra hinanden i 1998, men fandt sammen igen fra 2009. Bandet har i foråret udgivet albummet "Forward in Reverse" - gruppens første album i 20 år: 

-Vi er gået all-in med med den første nye plade i mange år og på turné med de nye sange, og det giver selvfølgelig et drive og et nyt liv til det her band, og så er det vi opdager, hvorfor det er, vi kan lide det her, forklarer Tim Christiansen. 

Selvom bandet efterhånden har eksisteret i mange år, kan de stadig mærke, at der kommer nye fans til: 

- Det kan godt være, at vores musik ikke er den mest moderne, der findes på markedet, men den er meget sådan tidsløs, ren og reel, og det kan vi godt mærke, at der også er et gigant publikum, der gerne vil have noget, forklarer Tim Christensen.

Dizzy Mizz Lizzy Gruppen er meget populære i Japan og har lige afsluttet deres Japan-turné.

Se det fulde interview med rockbandet Dizzy Mizz Lizzy øverst i artiklen, hvor bandet fortæller om, hvordan deres musik kan få forelskelsen frem igen, og hvordan de har fået glæden tilbage til musikken. 

 

Oversigt

    Oversigt