I det fynske folks tjeneste

DM i bilstereo larmer på Fyn

Glamsbjerg lægger i denne weekend ører til Danmarksmesterskabet i bilstereo.

01:09

Glamsbjerg lægger i denne weekend ører til Danmarksmesterskabet i bilstereo.

Glamsbjerg lægger i denne weekend ører til Danmarksmesterskabet i bilstereo.

1 af 3

Det lokale hold Team Knoldesparkerne forventer igen i år at blæse konkurrenterne bagover og hive en ny DM-titel hjem.

Ved arrangementet vil der blive afholdt danske finaler i følgende discipliner: db-Drag racing, Bass Race, Emma SQ og Emma ESPL.

- Det er noget af en tradition, vi efterhånden har fået banket op. Fem år i streg med DM i bilstereo. Og arrangementet vokser år for år. Det er ikke kun jyder og sjællændere, der ligger vejen forbi Fyn. I år kommer der også folk helt fra Tyskland, siger Jesper Hildebrandt Christensen fra Team Knoldesparkerne fra Glamsbjerg.

Jesper Hildebrandt Christensen skal sammen med sine to hold-kammerater endnu engang forsvare en DM-titel.

- Der dystes indenfor forskellige kategorier. I en konkurrence, bass-race, gælder det simpelthen om at nå en basgang på ikke mindre end 129,9 decibel i 30 sekunder. Det er noget, der får det til at gungre i asfalten, skulle jeg hilse at sige, fortæller Jesper Hildebrandt Christensen.

Satser på kategorien Street C

I år satser Team Knoldesparkerne på at nå helt til tops i kategorien Street C. En konkurrence, hvor det drejer sig om at spille højest.

- Hvis nogen fra Fyn skal have en chance ved dette års DM, er det os fra Team Knoldesparkerne. Vi er uden sammenligning Fyns hårdeste drenge, når det kommer til lyd i vognen, siger Jesper Hildebrandt Christensen.

Se også reportagen på TV2/FYN+ mandag kl. 20.00.

Læs mere