Domicilejendom i Tietgenbyen skifter ejer

Med 38.000 kvadratmeter på C.F. Tietgens Boulevard får Poul Schou A/S opfyldt et akut behov.

ERA-transport A/S har solgt domicilet i Tietgenbyen til Poul Schou Ejendomme A/S.

Ifølge en pressemeddelelse kører efterhånden alle biler fra ERA-transport A/S ud fra virksomhedens plads i Middelfart. Derfor er der ikke behov for de de 38.000 kvadratmeter i Odense.

- Vi ser salget af ejendommen som en naturlig udvikling af et containermarked i forandring, siger direktør for ERA-transport A/S, Michael Gregersen.

ERA's administration bliver dog på C.F. Tietgens Boulevard 18, men nu i lejede lokaler. Ligeledes bliver Poul Schous administration siddende på adressen på Rugårdsvej i det nordvestlige Odense.

- Vi har gennem de sidste par år haft stor vækst, så pladsen på Rugårdsvej er begyndt at føles trang og vi har brug for mere plads til vores materiel og vognpark, fortæller direktør for Poul Schou A/S, Poul Henrik Schou, og tilføjer:

- Vi har desuden flere virkelig store kunder i den del af byen - blandt andre Facebook, Lindø Erhvervspark og det nye supersygehus. 

Poul Schou A/S' kunder efterspørger i stigende grad mere opbevaringsplads - et ønske der er nu kan opfyldes med de mange nye kvadratmeter.

- Og det er jo ingen hemmelighed, at den nye Ringvej ”Ring 3 Vest” er planlagt til at løbe tværs gennem vores nuværende plads. Så købet af ejendommen i Tietgenbyen løser derfor et akut problem og sikrer fremtidigt vækstpotentiale, slutter Poul Henrik Schou.

Oversigt

    Oversigt