En af dansktoppens største stjerner er død

Den kun 58 årige, Andreas P. Nielsen, stifteren og en af de to populære frontfigurer i Dræsinebanden, døde efter kort tids sygdom. 

Åh disse minder

"Det er med stor sorg i hjertet jeg må meddele at Andreas Nielsen er død. Vi har netop været igennem et intens forløb og samarbejde af Dræsinebandens sidste album "ÅH DISSE MINDER".  Jeg er dybt rystet over, at en sygdom så hurtig kan nedbryde et stærkt og sundt menneske." siger Henrik Sørensen Label Manger for EMI Music - der har udgivet CD' er og samarbejdet med Dræsinebanden i mange år.

Indspilningerne startede i december 2010 og allerede her 
følte Andreas sig lidt sløj. Andreas blev ofte træt og måtte hvile sig imellem indspilningerne.
"Efter alt var indspillet i studiet tog sygdommen til og Andreas blev meget hurtigt afkræftet og mere dårlig. Andreas var stærk og havde en vilje der overgik alt. Selv trods sin sygdom ville Andreas også indspille tv spot/reklame - og det var en personlig kamp der kostede kræfter - men ingen skulle svigtes, og sådan var Andreas - han kæmpede til det sidste " fortsætter Henrik Sørensen.  

Andreas P. Nielsen blev født i 1953 i Kolding. Som 14 årig begyndte han at skrive digte og et par år senere skrev han også sangtekster. I 1988 startede han sammen med sin kære kone Inge-Marie "Dræsinebanden", der blev en af landets største succeser på den danske musikscene. Dræsinebanden er hver uge et sikkert musikønske på Giro 413 - DR P4. Andreas P. Nielsen har igennem årene skrevet over 400 tekster til nogle af landets populæreste artister. I 1996 blev Andreas ansat hos Danmarks Radio som studievært i sit eget radioprogram "ANDREAS PÅ SPIL" - som blev et af P4 mest populæreste programmer. Samtidig skrev Andreas novellesamlinger - børneeventyr og romaner om nærværende menneskelige ting der optog ham meget i livet.

 

Oversigt

    Oversigt