I det fynske folks tjeneste

Erhvervsakademiet Lillebælt hitter blandt de unge

Arkiv foto. Foto: Simon Læssøe

Erhvervsakademiet Lillebælt er populært for de unge. Ansøgertallet er steget 13,8 procent på et år.

Erhvervsakademiet Lillebælt, der har adresse i både Odense og Vejle, har for alvor fået vind i sejlene, når det gælder antallet af ansøgere. De seneste par år er antallet af nye studerende været i konstant fremgang, og tendensen fortsætter.

Seneste ansøgertal til optagelse i februar 2017 viser en samlet stigning på 13,8 procent – fra 739 studerende i 2016 til 841 i 2017.

På Erhvervsakademiet Lillebælt mener man, at det er de moderne undervisningsformer og virksomhedssamarbejder, der for alvor har slået igennem.

– Når vi spørger de studerende, kan vi se, at noget af det, der virkelig betyder noget, er den meget praksisrettede læringsform, hvor de i studietiden kommer ud i en virksomhed og omsætter teori til praksis. Samtidig har vores studiemiljø fået et gevaldigt løft, blandt andet med etableringen af det nye store campus i Odense, siger Alice Petersen, kommunikations- og erhvervskontaktchef, Erhvervsakademiet Lillebælt.   

En af højdespringerne blandt de mange uddannelser, som Erhvervsakademiet Lillebælt tilbyder, er uddannelsen til markedsføringsøkonom. Her er antallet af ansøgninger til vinteroptag vokset med 83 procent – fra 48 ansøgere i 2016 til 88 i 2017.

 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.