I det fynske folks tjeneste

FCK til fans: Se kampen mod OB på tv

En gruppe FCK-tilhængeres hærgen på Brøndby Stadion i august. Foto: TV 2

FC København skal spille to udekampe uden tilskuere fra egen klub og opfordrer fans til at blive hjemme i sofaen.

Tidligere på ugen blev det slået fast, at FC København skal spille to udekampe uden tilskuere efter uroligheder på Brøndby Stadion , og det kommer til at gå ud over OB, der dermed går glip af flere hundredetusinde kroner i entréindtægter, når fynboerne møder de danske mestre søndag den 15. oktober.

FC København opfordrer fredag eftermiddag sine fans, der i princippet ligesom alle andre kan købe en almindelig billet til kampen, til at blive hjemme og se kampen i fjernsynet. 

Læs også OB rammes af FCK-straf: - Det er ikke i orden

- For at der ikke skal opstå misforståelser og uheldige situationer skal FCK-fans ikke tage på stadion i Odense, men kan i stedet følge kampen på tv, skriver klubben på sin hjemmeside.

Københavnerklubben henviser i den forbindelse til, at det på Odense Stadion ikke er tilladt at “komme med verbale udbrud og bemærkninger”, der tiljubler udeholdet. Københavnske fodboldfans må heller ikke have en FCK-trøje på på eksempelvis Richard Møller Nielsen Tribune.

OB har tidligere beklaget sig over, at klubben i princippet straffes for de uroligheder, som FCK-fans er skyld i i forbindelse med en fodboldkamp på Brøndby Stadion.

FC København skal spille endnu en udekamp uden tilskuere fra egen klub. Det bliver på et senere tidspunkt mod Brøndby.

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.