I det fynske folks tjeneste

Formodet flugtbilist løslades

Bilisten flygtede efter han havde påkørt og dræbt den 28-årige kvinde.

Ejeren af den bil, som torsdag eftermiddag påkørte og dræbte en 28-årig kvinde i Odense, bliver formentlig løsladt fredag. Politiet er i tvivl om, hvorvidt han er den person, der førte bilen og efterfølgende stak af. 

Politiet har dagen igennem forsøgt at få et gennembrud i sagen, men den 33-årige mand har ikke ønsket at udtale sig. Da flere vidneforklaringer har sået tvivl om, hvorvidt ejeren er flugtbilisten, bliver han løsladt. 

- Vi er ikke sikre på, at han er føreren. Der er nogle oplysninger omkring signalementet, der ikke passer til anholdtes, fortæller Jan Kurt Larsen, Vicepolitikommissær ved Fyns Politi.

Bliver ikke sigtet

- Der er også gjort nogle iagttagelser ved Brombærranken, hvor han smed bilen, som tyder på, at han ikke førte bilen. Derfor afstår vi fra fremstilling. 

Politiet er ikke i tvivl om, at flugtbilisten skal findes i bilejerens omgangskreds, og de afviser ikke, at den 33-årige stadig kan være flugtbilisten. 

- Det er jo givetvis en, som har adgang til køretøjet, forklarer Jan Kurt Larsen. 

Flugtbilisten påkørte og dræbte den 28-årige kvinde ved Niels Bohrs Allé og Campusvej klokken 16.35 torsdag. Efterfølgende flygtede han til Brombærranken 20, hvor kan efterlod den sorte Toyota Corolla. Oplysninger i sagen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.