Forsoning mellem BIOS og Regionen

Fredag indviede BIOS deres nye hovedstation i Odense, og dagen blev brugt til forsoning og til markering af, at BIOS nu er blevet taget nåde efter en turbulent start.

Optakten til overtagelsen af ambulancekørslen i Region Syddanmark var kaotisk for både BIOS og Region Syddanmark. Få dage før overtagelsen var der så stor tvivl om vagtplanerne, at regionen ikke udelukkede, at BIOS blev sat fra bestillingen. 

Opstarten var også præget af turbulens, da ambulanceselskabet havde for få reddere og responstiderne faldt. Men nu er der tilsyneladende forsoning og tro på fremtiden - hos Både BIOS og Region Syddanmark. 

Fredag blev BIOS tredje station i Odense indviet på Kildemosevej i Odense. Stationen bliver også BIOS fremtidige hovedkvarter. 

 

 

- I har skabt en hel ny organisation, som dag for dag bliver mere og mere konsolideret, og det er jeg rigtig glad for. Det er kommet ud af ingenting, og det har ikke været nemt, lød det fra regionsrådsformand, Stephanie Lose(V).

Også BIOS-direktør Morten Hansen erkendte startproblemerne, men roste sine medarbejdere for at stå igennem de første måneders turbulente start.

- I har vist en formiddable indsats, kampgejst og professionalisme. I har båret over med både skurvogne, pavilioner, forsinket ombygning og manglende fjernsyn, sagde Morten Hansen blandt andet.

Oversigt

    Oversigt