Fynsk fodboldrus

Pigerne fra Oure Idrætsefterskole kæmpede bravt mandag og slog sønderjyderne med 2-1 i semifinalen i Ekstra Bladets turnering i skolefodbold.

-

Oure var på forhånd favoritter, men de rødblusede gæster fra Sønderjyllands Natur og Idrætsefterskole kom bedst fra start.

- Sønderjyske Christina Larsen regerede på fløjen, og efter kun et minut stod der 1-0 til sønderjyderne. Fynboerne rystede hurtigt målet af sig og tre minutter senere udligner Elisabeth Neergaard fra Oure.

Herefter stod der Oure på kampen, og godt 20 minutter inde i anden halvleg scorer Heide Viborg Oure\'s andet mål.

Nu går turen for de fynske piger videre til finalen i Københavns Idrætspark den 11. november, hvor TV 2 Sporten sender direkte.