Hed debat om Thomas B. Thriges Gade

En stor ny trafikplan for Odense med lukning af Thomas B Triges Gade samlede her til aften over 300 borgere til dialogmøde. Kommunens folk forsøger med såkaldte dialogmøder at dæmme op for den stigende kritik trafik-planen.

Et enigt byråd i Odense har besluttet at Thomas B. Thriges Gade skal lukkes for biltrafik og erstattes af torve og pladser.

Lukningen af gaden betyder, at bilerne ikke længere kan køre tværs gennem bymidten. Lukningen sker etapevis frem mod 2014, hvor den nye kanalforbindelse er færdig.

En del af planen er en ny trafik og mobilitets-plan for hele bymidten, der betyder, at en række veje lukkes og ensrettes.

For ægteparret Bente og Ruben Jansdal har den nye plan allerede betydet store ændringer af trafikken i deres kvarter.

- Jeg håber at politikerne vil tænke hele planen igennem igen, siger Bente Jansdal.

Ruben Jansdal er så oprørt over planen og den måde processen har kørt på, at han gik på talerstolen uden for dagsordenen, for at give sin mening til kende.

- Det er en skandale, sagde Ruben Jansdal fra talerstolen. Og et kraftigt bifalt fra salen viste, at han ikke står alene med sin kritik.

De Konservative forslår at åbne op for ensrette og lukkede veje igen, indtil en ny kanalbro og ringvej står færdig i 2014.

 

Oversigt

    Oversigt