I det fynske folks tjeneste

Historier fra pakhuset: Smadret og lykkelig

Andreas Fjord Larsen er en af mændene bag boden Duckie Style i Storms Pakhus. Efter opstarten er han fuldstændig smadret og lykkelig.

02:08

Andreas Fjord Larsen elsker dip. Faktisk så meget at han, sammen med Frederikke Pihl og Rasmus Brandt Jørgensen, fik lyst til at åbne en bod med alskens varianter af dips.

Men der skulle jo også være noget at dyppe i dippen. Det blev til and og dermed opstod boden Duckie Style, hvor man blandt andet kan købe pommes frites stegt i andefedt, confiterede andelår og andepølser.

De tre opfindesomme dip-elskere finder ofte på nye varianter som for eksempel gin-dip.  

Læs også Tyvstart: De første gæster indtager Odense Street Food

Drømmen

Andreas knokler så hårdt, at sveden bogstaveligt talt driver ned af ansigtet på ham. Men det gør han gladeligt for at være en del af det nye Odense Street Food: 

- Det er simpelthen drømmen. Da vi hørte, at der kom noget i Odense ligesom i København og Aarhus, så tænkte vi, at der er kun én mulighed. Det er, at vi skal herned. Så har jeg også gået hele livet og drømt om at åbne en restaurant. Så det passer jo perfekt.

Da vi hørte, at der kom noget i Odense ligesom i København og Aarhus, så tænkte vi, at der er kun én mulighed. Det er, at vi skal herned

Andreas Fjord Larsen

Andreas læser erhvervsøkonomi på SDU. Det har hjulpet ham og kollegaerne gevaldigt med at finde ud af, hvordan man får en forretning op at køre, og hvordan man får kunder i butikken. Studierne ser ud til at lønne sig, for efter åbningsweekenden siger Andreas:

- Jeg er fuldstændig smadret og fuldstændig lykkelig. Tak til alle gæsterne. I er dem, der gør os til dem, vi er. 

Læs også Arkaden genopstår: Mad og drikke vil fylde lokalerne