I det fynske folks tjeneste

Ib?s Garage afviser medansvar for vold

01:37

1 af 2

Den meget grove vold lørdag nat er kulminationen på vold, hærværk og ballade, der ofte udspiller sig ofte i weekenderne i og omkring Ib's garage. Ejeren afviser et medansvar.

Diskotekets ejer erkender at Ib?s garage tidligere har haft et dårligt ry, men mener, at det er blevet bedre.

- Vi har ansat et sikkerhedsfirma fra Odense, som står for sikkerheden, siger ejeren Jacob Thusen.

Lørdag nat kom først to mand op at slås uden for. Da de blev skilt ad gik den ene af slagbrødrene inden for, hvor han blev overfaldet.

Uden for blev en 36-årig mand angrebet så voldsomt af fire unge i alderen 15-25 år, at han stadig ligger i respirator på OUH og kæmper for sit liv.

Episoderne lørdag kommer efter, at politiet i sidste halvår af 2011 måtte rykke ud tre gange til voldsepisoder på Ib?s Garage.

Alligevel mener diskotekets ejer, at der er styr på sikkerheden på stedet.

- Jeg vil ikke benægte at der har været episoder med støj på gaderne, men sådan er det i nattelivet i dagens Danmark, siger Jacob Thuesen.

Flertallet af gæsterne på Ib?s Garage er unge fra lokalområdet. I følge naboer i området er der hver weekend masser af larm, uro og hærværk omkring diskoteket.

- Over ved os ligger der glasskår fra smadrede flasker og hvad de ellers kan finde på, siger naboen Annelise Jensen.

Diskotekets ledelse mener, at man kontrollerer begivenhederne, og afviser at man lægger lokaler til udskejelser og vold.

- Vi har nultolerance over for personer, der er påvirkede af stoffer ud over alkohol, og hvis nogen er vildt påvirkede skænker vi ikke ud til dem, siger Jacob Thuesen.

I følge ejeren vil der også i nærmeste fremtid blive udført narkotest ved indgangen.

Ved du noget? Så send os et tip