I det fynske folks tjeneste

Ingen fynske vindere hos Danske Ølentusiaster

Lørdag blev der holdt generalforsamling i foreningen Danske Ølentusiaster i Odense. Men der var ingen hæder til de fynske bryggerier.

-


Masser af medlemmer var mødt op på Dalum Landbrugsskole i Odense for at kåre årets øl

Lørdag blev der holdt generalforsamling i foreningen Danske Ølentusiaster i Odense. 400 af foreningens over 10.000 medlemmer var kommet fra nær og fjern for blandt andet at overvære kåringen af årets bedste øl-nyhed på Dalum Landbrugsskole i Odense.

Den hæder gik sidste år til et af landets mindste bryggerier - nemlig fynske Refsvindinge. Men i år går prisen til et af verdens største bryggerier Carlsberg og øllen Christmas Ale.

Foreningen Danske Ølentusiaster blev stiftet på værtshuset Carlsens Kvarter i Odense for seks år siden. Alene sidste år meldte 4000 nye ølnydere sig ind i foreningen.

Danskernes interesse for øl vokser og vokser og det har bryggerierne fundet ud af. Alene sidste år kom der knap 100 nye øl på markedet- mod 60 året før.

Årets bryggeri blev også kåret ved generalforsamlingen og også her vandt Carlsberg. Kun et enkelt fynsk bryggeri nåede med i finalerunden - det var Bryggeriet Vestfyen i Assens.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.