Integrationspris til skoleleder

Integrationsprisen Den Gyldne Frø 2011 blev lørdag aften tildelt skoleleder på Abildgårdskolen Allan Feldskou.

Det er fjerde gang prisen uddeles, og lørdag aften blev den altså tildelt skoleleder Allan Feldskou i forbindelse med bydelsfesten "Vollsmose blomstrer", og det var en stolt prismodtager:

- Jeg er utroligt glad og stolt over, at jeg på Abildgårdskolens vegne kan modtage denne pris. Jeg glæder mig meget til på mandag at tage imod vores 630 børn og fortælle dem, at vi har fået prisen og glæde mig sammen med dem. Det er elevernes indsats og medarbejdernes engagement, der gør, at jeg i dag kan modtage prisen, og for mig er det et udtryk for, at man kan opnå nogle flotte resultater, når man bor i Vollsemose. Vi har høje ambitioner på vores elevers vegne.

Prisen blev stiftet, da helhedsplanen finansieret af Landsbyggefonden i samarbejde med de tre boligorganisationer i Vollsmose samt Odense Kommune blev skudt i gang.

Formålet med prisen er at anerkende et stykke integrationsarbejde, der udmærker sig ved at nå ud til en bred kreds.

Abildgårdskolen har blandt andet bemærket sig i den netop offentliggjorte liste over skolernes placering på landsplan - når der er taget højde for de socioøkonomiske forhold - som nummer 82 og som nummer 2 af folkeskolerne i Odense.

Da aftenens konferencier spurgte, hvad de 10.000 kroner skulle bruges til, svarede Allan Feldskou, at det ville han spørge eleverne om mandag.

Der var i alt 11 personer indstillede til prisen i år - heriblandt byrådsmedlem Christian Frederiksen (S), Abdel Salam (formand for Samarbejdsrådet i Vollsmose) og tidligere skoleleder på Humlehavskolen Olav Rahbølle Nielsen.

Oversigt

    Oversigt