Jubel hos Odense Sportscentrum

For andet år i træk er Danskernes Idrætspris gået til Fyn. I år er det Odense Sportscentrum, der kan være stolte.

Det var en stor overraskelse for Odense Sportscentrum, da de i går vandt Danskernes Idrætspris til DR's store gallashow Sport 2015.

 Jeg er så glad. Det var en kæmpe stor dejlig overraskelse, Siger Claudia Pring, som er bestyrelsesformand for Odense Sportscentrum.

Danskernes Idrætspris uddeles en gang årligt til det projekt eller idrætsinitiativ, der har været med til at styrke eller nytænke foreningsidrætten i Danmark. Odense Sportscentrum er indstillet for deres arbejde med det nye center på 6000 kvadratmeter, der har samlet mange små og mindre sportsgrene i èt hus.

- Vi har lavet en ny måde at organisere os på. Der er mange små, der er gået sammen om noget stort. Man får noget fra hinanden i stedet for at være konkurrenter, siger Claudia Pring, som er formand for foreningen.

En check på 50.000 kroner

Udover æren modtager vinderne også en check på 50.000 kroner, men hvad Odense Sportscentrum vil bruge de penge på, skal de have lidt mere tid til at tænke over.

 
 

- Fyn vandt jo også sidste år, så jeg troede ikke, at vi ville vinde igen, men vi skal bruge det på noget, der er synligt. Det kan være noget stort dyrt udstyr, som vi ellers ikke ville have haft råd til eller noget udsmykning. Vi skal holde møde om det for at finde ud af det, siger den stolte formand.

Sidste år vandt Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset.

 

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt