Kadrii på landsholdet

Han var søndagens helt i Odense, og kort efter 2-1-sejren over Brøndby fik unge Bashkim Kadrii fra OB endnu en glædelig besked.

Han erfarede, at Morten Olsen havde efterudtaget ham til A-landsholdet.

Kadrii skal med til Glasgow, hvor Danmark møder Skotland i en venskabskamp onsdag, og da han tog imod pressen efter kampen mod Brøndby, havde han næppe nået at fordøje landsholdsudtagelsen.

- Jeg er selvfølgelig superglad og stolt, og jeg vil forsøge at gøre det så godt som overhovedet muligt. Forhåbentlig kan jeg få nogle minutters spilletid. Men jeg tager hele oplevelsen med, siger Bashkim Kadrii.

Han var en af de absolutte profiler på det danske U21-landshold ved EM-slutrunden i sommer på dansk grund.

- Han har fortsat sin fremragende stime her i efteråret, og det betyder rigtig meget, at han har fået de der 30-40 kampe i benene på højeste plan. Det giver ham den nødvendige rutine, siger OB-træner Henrik Clausen.

Bashkim Kadriis foreløbig fine efterår kulminerede foran over 10.000 mennesker i Odense, hvor han udlignede til 1-1 for hjemmeholdet, og derefter viste adskillige prøver på sin hurtighed langs linjerne.

Kadrii var dermed en stærkt medvirkende årsag til, at fynboerne formåede at vende 0-1 til 2-1.

På den måde fik OB skudt sig helt op i topkampen i Superligaen.

- Brøndby gjorde det svært for os i første halvleg. De stod godt i defensiven, men som kampen skred frem, sad vi på kampen, og vi skabte chancer nok til at vinde fortjent, siger den nyslåede landsholdsspiller.

Oversigt

    Oversigt