I det fynske folks tjeneste

Knytnæver og kvælertag på byture i Odense

Næverne sad så løst på en række fynboer natten til lørdag, at Fyns Politi gentagne gange blev tilkaldt for at lægge en dæmper på de lidt for festglade gæster.

Flere fynboer reddede sig natten til lørdag voldsdomme efter deres byture på Kongensgade og Vestergade i Odense.

Råbte 'Møgkælling' til betjent

Fyns Politi løslod lørdag morgen tre personer, der formentlig har ondt i håret efter en lidt for festlig nat i Odenses gader.

Klokken 00.52 blev betjentene tilkaldt på grund af en 19-årig mand, der havde sparket en dørmand på Australian Bar.

Nogle timer senere kylede en meget beruset kvinde sin jakke i hovedet på en dørmand på Froggys, hvorefter hun spærrede vejen for gæsterne på cafeen. Da lovens lange arm forsøgte at slæbe hende med på stationen, begyndte den 42-årige kvinde at svine den kvindelig betjent til med skældsord som 'so' og 'møgkælling'.

Da promillerne i kvindens blod her til morgen var faldet til normalt niveau, kunne hun ikke huske nogle af nattens hændelser.

Fødselsdagsamok

Ud på morgenen skulle betjentene nok engang på gaden, fordi en 22-årig mand havde uddelt knytnæveslag og havde taget kvælertag på en anden mand. Den vagthavende ved Fyns Politi fortæller, at den 22-årige nok var ude for at fejre sin fødselsdag, da han gik besærk foran McDonalds på Kongensgade.

De tre blev tilbageholdt indtil lørdag morgen, hvorefter de blev sendt hjem med både bøder og sigtelser i bagagen.