I det fynske folks tjeneste

Lars Olsen skuffet over slap OB-indsats

Det er for dårligt at lukke et sent udebanemål ind i en vigtig Europa Cup-kamp, mener OB-træner Lars Olsen, der er meget utilfreds med sit holds indsats.

Cheftræner Lars Olsen var efter OB's 2-1-sejr over skotske Motherwell langt fra tilfreds med sine spilleres indsats. Motherwells sene udebanemål betyder, at OB trods sejren stadig har lang vej mod gruppespillet i Europa League.

- Det er for dårligt, at vi igen lukker et mål ind i slutfasen. Der er en verden til forskel på at tage derover med 2-0 frem for 2-1, siger Lars Olsen ifølge ekstrabladet.dk.

OB-træneren mener, at hans spillere er langt fra den form, som i sidste sæson sikrede fynboerne en andenplads i Superligaen.

- Vi spillede under niveau. Vi var stressede, når vi havde bolden, og vi spillede med lange bolde frem, siger Lars Olsen.

Han ærgrer sig især over det til tider febrilske OB-spil, som gav Motherwell flere gode muligheder, som skotterne dog havde svært ved at omsætte til egentlige chancer.

- Vi havde ikke ro på. Vi spillede ikke som aftalt med at køre uden om dem og holde bolden på græsset. Det sidste kvarter er jeg dog tilfreds med. Det er ærgerligt, og vi er ikke tilfredse, men jeg tror stadig på det

OB spiller returkamp i Motherwell på torsdag i næste uge.