I det fynske folks tjeneste

Lindegaard uddeler roser til medspillerne

Den fynske målmand Anders Lindegaard er tilfreds med sin plads hos Manchester United og roser sine medspillere.

Manchester United-målmand Anders Lindegaard er meget begejstret for den defensive indsats mod Sunderland.

Anders Lindegaard roser sine holdkammerater i Manchester United efter lørdagens 1-0-sejr hjemme over Sunderland, hvor manager Alex Ferguson fejrede sit 25 års jubilæum.

- Jeg synes, at vi spillede rigtig godt defensivt. Vi gav stort set ikke Sunderland en chance i hele kampen. Defensivt er det måske den bedste kamp, vi har spillet i hele sæsonen, men der er stadig plads til forbedringer, siger Anders Lindegaard til Manchester Evening News.

Kampen mod Sunderland var blot Anders Lindegaards anden optræden fra start i Premier League. Danskeren skiftede til United i vinterpausen.

Selvom Lindegaard har været andetvalg på målmandsposten efter spanieren David De Gea, er der ingen tegn på, at han er utilfreds over manager Alex Fergusons dispositioner.

- En af de største tribuner i verden hedder Sir Alex Ferguson. Jeg ville være henrykt, om jeg bare kunne få et sæde, der hed Anders Lindegaards sæde.

- Han har skabt denne klub næsten fra bunden, og han er den største manager i fodboldens historie.

- Vi fortjente at vinde og at hylde manageren på hans 25 års jubilæum ved at vinde og undgå at indkassere mål - det var rigtig godt, siger Lindegaard.

Hjemmekampen mod Sunderland var bestemt ikke Manchester Uniteds bedste kamp i Fergusons 25-årige karriere.

Kampens mål var et selvmål af den tidligere United-spiller Wes Brown.

Ved du noget? Så send os et tip