I det fynske folks tjeneste

Lindegaard uddeler roser til medspillerne

Manchester United-målmand Anders Lindegaard er meget begejstret for den defensive indsats mod Sunderland.

Den fynske målmand Anders Lindegaard er tilfreds med sin plads hos Manchester United og roser sine medspillere.

Anders Lindegaard roser sine holdkammerater i Manchester United efter lørdagens 1-0-sejr hjemme over Sunderland, hvor manager Alex Ferguson fejrede sit 25 års jubilæum.

- Jeg synes, at vi spillede rigtig godt defensivt. Vi gav stort set ikke Sunderland en chance i hele kampen. Defensivt er det måske den bedste kamp, vi har spillet i hele sæsonen, men der er stadig plads til forbedringer, siger Anders Lindegaard til Manchester Evening News.

Kampen mod Sunderland var blot Anders Lindegaards anden optræden fra start i Premier League. Danskeren skiftede til United i vinterpausen.

Selvom Lindegaard har været andetvalg på målmandsposten efter spanieren David De Gea, er der ingen tegn på, at han er utilfreds over manager Alex Fergusons dispositioner.

- En af de største tribuner i verden hedder Sir Alex Ferguson. Jeg ville være henrykt, om jeg bare kunne få et sæde, der hed Anders Lindegaards sæde.

- Han har skabt denne klub næsten fra bunden, og han er den største manager i fodboldens historie.

- Vi fortjente at vinde og at hylde manageren på hans 25 års jubilæum ved at vinde og undgå at indkassere mål - det var rigtig godt, siger Lindegaard.

Hjemmekampen mod Sunderland var bestemt ikke Manchester Uniteds bedste kamp i Fergusons 25-årige karriere.

Kampens mål var et selvmål af den tidligere United-spiller Wes Brown.