Målfest i Odense: OB slår AaB med 4-0

OB vandt hele 4-0 over AaB og virker urørlige på eget græs med Joan Simun Edmundsson som dobbelt målscorer.

Med en 4-0-sejr over AaB mandag aften fortsætter OB med at imponere på hjemmebane i foråret. Til gengæld indkasserede AaB sit første nederlag efter vinterpausen i Alka Superligaen.

Efter 3-0 over Randers i forårspremieren var det en ny fornem OB-præstation foran eget publikum, og resultatet betyder, at OB rykker to pladser op i tabellen. AaB røg til gengæld ud af top-6.

Kampen begyndte jævnbyrdigt, men efter 27 minutter trak Casper Nielsen fra OB sig fri af en AaB'er og spillede en hurtig et-to-kombination med Rasmus Festersen.

Nielsen tog et klogt træk ind i feltet og afsluttede resolut med højrefoden. Nicolai Larsen i AaB-målet måtte se bolden trille ind under sin venstre fod.

AaB's ellers målfarlige Jakub Sylvestr havde kun en enkelt god afslutning tæt ved stolpen, men OB-målmand Sten Grytebust var klar og reddede bolden til hjørne.

Lige efter pausen var AaB klart mere på bolden og havde teten, mens OB lurede på mulige omstillinger.

Det var netop på et af disse kontrastød, at Mikkel Desler brød igennem på højrekanten og fik sendt bolden på tværs i feltet.

OB's Rasmus Jönsson scorede for tredje kamp i træk.

Her kunne Joan Simun Edmundsson lægge bolden ind over en chanceløs Nicolai Nielsen i AaB-målet.

Endnu værre blev det for AaB få minutter senere, hvor Rasmus Jönsson scorede for tredje kamp i træk.

Han blev spillet fri på kanten af feltet, tog et træk mod mål og lagde den ind under overliggeren til 3-0 til OB. Endnu et flot mål af den i efteråret udskældte svensker.

Ti minutter før tid var det indskiftede Anders K. Jacobsen, som fandt Edmundsson på kanten af feltet, og færingen svigtede ikke og scorede sikkert.

AaB-spillerne skal løfte spillet gevaldigt, hvis de vil med i top-6. De tager næste mandag imod FCM. OB skal på eget græs møde Sønderjyske, hvor fynboerne skal forsøge at fortsætte de pæne takter på hjemmebane.