I det fynske folks tjeneste

Mor dømt for påkørsel af skoleleder

En 49-årige mor fra Odense fik en betinget fængselsstraf for at påkøre en skoleinspektør. Moren overvejer at anke dommen.

01:08

Skoleleder Steen Christian Knutzen som i februar blev kørt ned på Krogsgårsskolen i Odense.

1 af 2

En 49-årig mor fra Odense blev mandag dømt for påkørsel af en skoleinspektør på Kroggårdsskolen i Odense, skriver Fyens Stiftstidende.

Byretten i Odense idømte moren 10 dages betinget fængsels og frakendte hende kørekortet i et halvt år. Moren har under retssagen fastholdt, at påkørslen var et uheld, og hun overvejer nu at anke dommen til landsretten.

Episoden fandt sted i februar, da skoleinspektør Steen Knutzen fra Kroggårdsskolen var gået ud på parkeringspladsen for at holde øje med de forældre, der trods et forbud kører ind på personalets parkeringsområde for at aflevere børn.

Han gjorde tegn til kvinden om at stoppe, men han blev ramt af bilen og kastet omkuld. Moren har siden forklaret, at hun ganske vist så, at inspektøren var ude på p-pladsen, men at hun med lav fart trak ud til venstre og forsøgte at undgå at ramme ham.

Hun så ikke, at skoleinspektøren faldt om, men hun erkender, at hun bagefter kørte fra stedet. Skoleinspektøren har selv forklaret, at han ikke er i tvivl om, at kvinden så ham og påkørte ham med vilje.