I det fynske folks tjeneste

Munkebo Kro er årets restaurant

Den danske spiseguide 2005 har udnævnt Munkebo Kro til årets restaurant 2004. Den ærefulde titel gives for kroens gennemførte kvalitet både med hensyn til kroens indretning, betjening og maden.

-

Den danske spiseguide 2005 har udnævnt Munkebo Kro til årets restaurant 2004. Den ærefulde titel gives for kroens gennemførte kvalitet både med hensyn til kroens indretning, betjening og maden.

I begrundelsen i den Danske Spiseguide hedder det blandt andet, at Munkebo Kro får titlen for ...:

  • Et køkken med kompromisløse krav til det ypperste inden for råvarevalg og evnen til at kreere retter med særdeles udfordrende smagskombinationer.
  • Restauranten yder en meget personlig og kompetent betjening af gæsterne fra modtagelse over rådgivning omkring menu og drikke til afsked.

Munkebo Kro, der ejes af Annesofie og Thomas Pasfall var også nomineret i 2003.

-En vigtig grund til, at kroen denne gang fik prisen, er at selv selskaber på 40 - 50 gæster får betjening og mad i samme fine kvalitet som individuelle kunder, mens det ofte ses, at kvaliteten falder en lille smule, når der kommer store grupper, siger redaktør Bent Christensen, den Danske Spiseguide, til TV 2/FYN.