Nicki Pedersen skuffede

Den danske speedwaystjerne blev sidst i sin semifinale og fik 10 point med hjem fra det finske grandprix.

Nicki Pedersen bejlede lørdag aften til finalen ved det finske grandprix, men den danske speedwaystjerne blev nummer fire og sidst i sin semifinale.

Dermed glippede finalen for Nicki Pedersen, som med to sejre og i alt 10 point fra de fem indledende heat kørte sig sikkert i semifinalerne. Kun den regerende verdensmester, briten Tai Woffinden, var bedre med 11 point efter fem indledende heat.

- Jeg er lidt skuffet. Bane to, som jeg startede fra i semifinalen, var ikke ret god. Det var en meget speciel bane i aften, og alle havde problemer med den.

- Den er lavet på en fodboldbane, og det var meget snævert. Det var meget svært at køre forbi hinanden. Det er selvfølgelig ens for alle, men det er klart, at jeg er skuffet over min semifinale. Vi er dog stadig med i den samlede VM-stilling, siger Nicki Pedersen.

Inden grandprixet førte polske Krzysztof Kasprzak i den samlede VM-stilling, men han meldte fredag fra til det finske løb med en skade.

Godt nyt for Nicki Pedersen, som indledte konkurrencen i Tampere som samlet toer med 11 point op til førstepladsen.

Nu er Nicki Pedersen kun ét point efter polakken, som trods sit fravær forsvarede førstepladsen i VM-kampen.

Kenneth Bjerre og Niels-Kristian Iversen havde begge en skidt dag og var langt fra semifinalerne. Bjerre scorede kun tre point, hvilket var dårligst af alle, mens Iversen blev noteret for seks.

Slovenske Matej Zagar endte med at vinde det første finske speedway-grandprix nogensinde.

Oversigt

    Oversigt