OB-fans samler ind til kontrollør

En gruppe OB-fans vil nu samle ind til fordel for den kontrollør, som i onsdags fik sprængt to fingre af under klubbens pokalkamp i Fredericia.

Det skete, da kontrolløren samlede, hvad han troede var et romerlys op, der viste sig at være et kanonslag. Et kanonslag, som en tilhænger fra OBs fanafsnit på stadion havde kastet.

- Fankomitéen - der repræsenterer de aktive, stemningsskabende OB-fans og består af folk fra den officielle fanklub, Tigers, samt de andre store stemningsfraktioner omkring OB - vil gerne beklage og fordømme episoden, der ikke hører hjemme på noget fodboldstadion, lyder fra det komitéen.

Komitéen stabler nu en indsamling på benene.
- Penge kan ikke erstatte den smerte, og de gener som kanonslaget forvolder, men det kan vise, at vi OB-fans inderligt føler med den tilskadekomne kontrollør, der blev uskyldigt offer for en tåbelig handling, lyder det i en pressemeddelelse.

Man kan overføre et støttebeløb til følgende kontonr: 0914 4358523854 - mærket 'Støtte til kontrollør'. Indsamlingen løber indtil næste torsdag kl. 18.

Oversigt

    Oversigt