OB-komet: Kæmpestort med debut på San Siro

OB-spilleren Emil Larsen kan få debut på A-landsholdet, hvis han kommer på banen mod Italien på San Siro.

Fra U/21-landshold til A-landshold. Fra Nordjylland til Milano. Fra Aalborg Stadion til San Siro.

Emil Larsen skulle tirsdag aften have spillet U/21-landskamp på Aalborg Stadion mod Spanien, men blev lørdag hasteindkaldt til A-landsholdet og VM-kvalifikationskampen mod Italien.

OB-profilen står måske foran sin debut på A-landsholdet, fordi han kan blive kastet ind, hvis eksempelvis Dennis Rommedahl må melde fra med en øm hæl.

- Det kunne være kæmpestort at komme på banen mod Italien. Det er et stort stadion i international fodbold, og der er blevet spillet store kampe på det her stadion, så det ville være rigtig stort at få min debut her, siger Emil Larsen.

Kantspilleren var med i torsdagens 0-5-nederlag til Spanien i den første af to playoff-kampe om at komme med til EM-slutrunden, og fokus lå derfor på returopgøret i Aalborg.

- Jeg havde regnet med at skulle spille mod Spanien. Men jeg fik en glædelig nyhed, og jeg er glad for at være her. Jeg blev overrasket, fortæller Emil Larsen.

Lørdag rejste A-landsholdet til Milano fra bulgarske Sofia, hvor det fredag aften blev til 1-1 ude mod Bulgarien.

Emil Larsen rejste fra Aalborg og mødtes med landsholdet i Milano lørdag aften, og allerede søndag aften trænede den 21-årige OB'er med truppen på San Siro.

- Jeg skulle lige falde til, efter jeg kom hertil lørdag aften. Det er andre spillere, men derudover er det ikke så meget anderledes. Det er bare fodbold, siger Emil Larsen.

Kampen mod Italien fløjtes i gang tirsdag klokken 20.45.

Oversigt

    Oversigt